>Toelichting en Criteria
Toelichting en Criteria 2017-10-24T07:52:07+00:00

Gold, silver en bronze award

Er zullen een gold, een silver en een bronze award uitgereikt worden. Met de prijs willen Promo-Biss (het vakblad over promotionele producten & business gifts) en de BAPP (Belgian Association of Promotional Products) de adviseurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak in het kiezen van de juiste product media (promotionele producten en business gifts) voor hun klanten in het kader van hun marketing-activiteiten (zowel interne als externe marketing).

Jury

De jury van de ‘product-media-adviseur van het jaar’ award, bestaande uit vertegenwoordigers uit de sector, heeft een lijst van genomineerden opgesteld. Op basis daarvan kunnen ondernemingen / opdrachtgevers hun voorkeurstem aangeven. Uw stem is immers van groot belang: voor u treden de adviseurs als ‘product-media’-partner op. Daarom telt de stem van het publiek in de jury ook dubbel. De bekendmaking van de winnaar van de award volgt in december.

Vakjury 2017

Erich Cormann (BAPP)

Jill Pans (New Wave Textiles)

Jean Renaux (CarryOn)

Serge Mertens (PF Concept)

Jackie Weyts (Group Joos)

John-Michael Swaab (Het Portaal)

Ad van Poppel (Promo-Biss)

Bij een full service product media adviseur zijn persoonlijk contact en account management speerpunten. Positieve beeldvorming van het vakgebied promotionele producten en business gifts is ook een belangrijk criterium.

Deze leveranciers zijn een voorbeeld voor de honderden bedrijven in België die promotionele producten leveren. De markt van premiums en business Gifts is vele honderden miljoenen groot. Die markt verdient professionals en kennis van zaken.